ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

13/03/2012

Θέσεις Δημοσίου – ΟΑΕΔ

Θέσεις Δημοσίου και ΟΑΕΔ

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στις προτροπές των αναγνωστών μας έχουμε προσθέσει καθημερινά,  στις σελίδες των αγγελιών 3-4 σελίδες που περιέχουν:

  1. Θέσεις Δημοσίου (Θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου,  με σύμβαση ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ), με σύμβαση κοινωφελούς έργου (ΚΟΧ)
  2. Αγγελίες από τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ για τον Νομό Θεσσαλονίκης

Προσπαθούμε να έχουμε πάντα καθημερινά όποιες νέες προκηρύξεις αναρτώνται στο et.diavgeia.com. Με τον Αγγελιοφόρο έχετε την μοναδική ευκαιρία να βλέπετε κάθε ημέρα τις πιο πρόσφατες προκηρύξεις και ταυτόχρονα όλες όσες είναι ακόμα εμπρόθεσμες.

Μια άλλη σημαντική προσφορά μας, είναι η δημοσίευση των πιο νέων ανακοινώσεων θέσεων εργασίας από τα ΚΠΑ του Νομού μας, έτσι ώστε οι αναγνώστες μας να έχουν πάντα το προνόμιο να βλέπουν πρώτοι τις νέες αγγελίες από τον ΟΑΕΔ.

Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουμε τους ανέργους του Νομού μας δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας έτσι ώστε να είμαστε πάντα στην αξιόπιστοι και πάνω από όλα χρήσιμοι.

Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να σας ενημερώνουμε για όλες τις ευκαιρίες και προσφορές των Μικρών Αγγελιών και Κοινωνικών: Οι Μικρές Αγγελίες του Αγγελιοφόρου


0 ΣΧΟΛΙΑ


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΣ!


Πρέπει να είστε εγγεγραμμένος για να γράψετε το σχόλιο σας.