ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

27/06/2013

Νέο πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ το καλοκαίρι για την πρόσληψη ανέργων

OAED-KPA-786

Εντός του καλοκαιριού θα ανακοινωθεί το νέο πολύ μεγάλο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη ανέργων μελών οικογενειών χωρίς εργαζόμενα μέλη, για μακροχρόνια ανέργους και  για άνεργους μέχρι 29 ετών, όπως δήλωσε στη Χριστίνα Τσόρμπα και την εκπομπή «Ισορροπίες» στην «Εγνατία Τηλεόραση» ο Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Εργατικού Δυναμικού του ΟΑΕΔ Δημήτρης Μπουγιακλής.

Το νέο πρόγραμμα αναμένεται να «δώσει μια διέξοδο, μια ανάσα στους ανέργους» σε μια περίοδο όπου η ανεργία αποτελεί τη σημαντικότερη μάστιγα στη σημερινή ελληνική κοινωνία.

Το πρόγραμμα έχει τη σύμφωνη γνώμη της τρόικα για τη διάθεση των απαραίτητων κονδυλίων. Το ζητούμενο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει να είναι ασφαλώς η εξεύρεση μακροχρόνιας λύσης στο πρόβλημα της ανεργίας κι όχι απλά η προσωρινή απασχόληση των ανέργων, ώστε να  διαγραφούν από τις λίστες ανεργίας, δίνοντας απατηλή εικόνα για το ύψος της ανεργίας στη χώρα.

Πηγή: voria.gr

Δείτε περισσότερες ειδήσεις για στήριξη σε ανέργους εδώ

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας για: Αττική  – Θεσσαλονίκη  – Πελοπόννησο –  Θεσσαλία – Κρήτη Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρο

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις

0 ΣΧΟΛΙΑ


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΣ!


Πρέπει να είστε εγγεγραμμένος για να γράψετε το σχόλιο σας.